2013. január 26., szombat

Bday boy :) ♥

Tudom, hogy elkéstem, de
Nagyon boldog születésnapot életem ! ♥ ♥ ♥ ♥
most nem jönnek a szép szavak meg a hosszú köszönet, de telepatikusan igyekszem közvetíteni :( ♥
de
Minden rajongód nevében is..

Még mindig nem tudom, mit mondhatnék, és hogy nagyon elkéstem vele, de úgy érzem megérdemled, hogy te tényleg. 
Kezdjük azzal, mindazzal, ami vagy, a csodával, ami csak úgy árad belőled, amit átadsz azzal, hogy énekelsz,  ahogy beszélsz, ahogy törődsz az emberekkel magad körül, azzal, hogy hihetetlenül távoli vagy, és elérhetetlen, mégis félelmetesen közel; mert egy angyal vagy, páratlan hanggal, és létezhetetlenül gyönyörű arccal, és mert ember vagy, hibákkal, amiket felvállalsz, rossz lépésekkel és döntésekkel, fájdalmakkal, amiket nem szégyellsz. Mindenkinél jobban tisztellek a kitartásodért, hogy még mindig küzdesz, és még mindig nem adtad fel, ugyanolyan erőbedobással és kreativitással, és megvalósítod mindazt, amire hivatottnak érzed magadat.
És folytatom azokkal a dolgokkal, amit kapunk tőled; a szeretet, amiről mindig biztosítod a rajongóidat és a szeretteidet, holott azok után, amiket a DBSKval műveltek, nem várná el senki, hogy legyen még benned szeretet.
A kitartás, amire mindegy egyes alkalommal emlékeztetsz már csak a létezéseddel is, hogy mindig lesz jobb, még ha el is bukunk, és bármekkorát esünk fel kell állni, és tovább menni, hogy ne hagyják letörni a szárnyainkat, hogy küzdenünk kell és a felhők fölé repülni, mert képesek vagyunk rá.
Csak a mosoly, amit adsz, és a mosoly ami az összes cassie arcán megjelenik; miattad. Egy dózis kedvesség és vidámság és szeretet vagy minden egyes alkalommal mikor mosolyogsz, aggódsz, vagy megsimogatod valakinek a karját, vagy ránevetsz.
És, hogy nem felejtesz el embernek maradni abban a sztárságnak csúfolt rabszolgaságban sem, amiben élsz. Hogy te is szegsz szabályokat, hogy te is dühös leszel, és vállalod a következményeit. Hogy vágysz a szeretetre, és nem tudom mennyire nyilvánvaló, de szerintem a legtöbb embernek látható, és hidd el, megértenek. Még ha nem is tudnak megmenteni.
És hogy a barátaid a legfontosabbak, hogy mindig ott vagy, ha kellesz, hogy megbocsátasz, és beismered, ha hosszú idő után is, hogy hibás voltál.
Én tudom, hogy én is csak azt látom belőled, amit te akarsz, az idolt, aki köteles szépen mosolyogni a kamerák előtt, a szupersztárt, akinek első napirendi pontja tökéletesnek lenni a nyilvánosság számára, de..
én tudom, hogy te több vagy, mint a többiek. Nekem több. Mert hiába csak elképzeléseim, halvány fogalmaim lehetnek arról, milyen vagy, sokkal többet adsz magadból, mint hinnéd, sokkal igazibb, mint eddig bárki.
Lehet gyerekesnek nevezni, naivnak, csúfolni, nevetni rajtam, de ez az angyal mindig a szívemben lesz, mert példakép, mert ember, mert valaki csodálatos, aki átragyog tízezer kilométereket is, még ha néha nem is hisz magában, vagy nem is tudja mennyire nagyszerű, és lehetek mainstream, és hibbant, és lehet mondani, hogy nincs életem, de Jaejoong mindig olyan lesz, akivel hiába nem váltottam soha egy szót sem, bármit megtennék, hogy boldog legyen, hogy megkapja az életében amit szeretne, és kifogyhatatlan lesz a szeretetem felé, akkor is, ha egy vagyok a sok közül. Mert ebben a helyzetben, büszke vagyok arra, hogy azok közé tartozhatok, akik így vagy úgy, de támogatják, és szeretik.
Nagyon szeretlek ♥ -
...Köszönöm, hogy vagy! ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése