2013. június 28., péntek

Bikini haul & homemade lip scrub

Hey babies!
My stepmother promised me that my new bikini for this summer will be bought by her, so we went today to get one.:) I have look round in every popular shop here, but finally found my love in the first one, when we were walking back to the bus stop, and i was so sad, but i get back to the Women's Secret store again, and FUCK YESS!! I've found this totally awesomelovelycuteprettyfantastic white bikini! Lately i've been in love with white color, don't know why.. Whatever, here it is:
love the frills with these little strasses
I wanted a hippie-style flower wrath since last summer, and finally i bought this one in the claire's :
so cute ♥
Ah, yes, look round in the claire's anyways, there are big sales, for accessories, and make up stuff as well!
But, my look wasn't so good for these summer stuff, becuse of my dry lips... So, i made a lip scurb. I'm sure that you guys already knew this, but the recipe is on the picture for you:
Just mix them all. :)
I think it's very useful, my lips are soft and pretty now, but i think i want to try a professional one, i've already found one by Lush:
The price is a bit expensive for a 25g pack, but since a very little is enough at once, and don't forget that it have a sweet, cute bubblegum taste and smell, it worth its price. I want to order this nooooow!:) But i have to wait to get my money on my card, so.. July, please hurry!! :D

Take care!
kisses&hugs bitchz ♥

2 megjegyzés:

 1. Szia! :D Először is, nagyon szeretem a blogodat, másrészt pedig ugyebár te szoktál netről rendelni. Tudnál ajánlani néhány megbízható (és viszonylag barátságos árú) oldalt ahonnan rendelhetnék én is, meg néhány ebay felhasználót, ha esetleg ismersz párat? Ruhák, kiegészítők, és sminkek érdekelnének. :) A divatirányzat végülis mindegy, a tiédhez közel álló stílus is tetszik :) Előre is köszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szió! :)
   Nagyon örülök neki, köszönöm! :)
   Hm, én a taobao-t (bár azt én nem használtam még, de mindenki pozitív véleménnyel van róla, és állítólag nem is olyan bonyolult használni), esetleg Rakuten-t (innen is sokan rendelnek, a ruhák jó árúak csak a szállítás drága) tudnám ajánlani, de mindenekfelett az eBay-t. Külön 'bevált' eladóim nincsenek, aki jobb mint a többi, vagy sokat vásárolok tőle, de az az esetek 99%-ban megbízható, akinek sok a pozitív a feedbackje. Ezt mindig meg tudod nézni a választott termék eladójánál közvetlenül a rendelőfelületen, fent a jobb sarokban. Én általában top-rated sellerektől vásárolok, és eddig még minden egyes rendelésem ideért.
   Kpoptown-t tudnám még javasolni, ott kisebb a választék, de ugyanúgy tudsz circle lens-t, kozmetikai termékeket (ráadásul nagyon jó minőségben!), de ruhákat és kiegészítőket is vásárolni. Az áruk és a szállítás is teljesen korrekt, ráadásul ha sokszor, és/vagy drága dolgokat rendelsz, kapsz kedvezményeket így később olcsóbban tudsz vásárolni.
   Több jelenleg nem jut eszembe, én Bodyline-ról is rendeltem régebben, de irreálisan drágák lettek az áraik, így azt már inkább nem is javaslom.:/
   Remélem tudtam segíteni! :)

   Törlés