2013. június 6., csütörtök

'Tschuldigung, amputáltam és keine vizsga, jo? // Mini-Haul

Holnap lesz szóbeli vizsgám németből, prezentációt kell tartanom (bemutató alanya Kim Jaejoong, nem személyesen, de azért az jól hangzana), és még mindig nem tudok egy büdös szót se :D Kedden írtuk az írásbeli részt, annyira nem lett rossz (szóval egy kettes biztos megvan :dd), de mondjuk a Leserbriefnél néztem egy nagyot a "Gewalt im Fernsehen" címre, ugyanis lövésem nem volt, hogy mit jelent a Gewalt, de mint utólag megtudtam ezzel nem voltam egyedül. Most meg, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, mindent csinálok, csak azt nem amit kéne!:D
De, hogy ez bőven ne legyen elég, holnap megyünk osztálykirándulásra is, rögtön a szóbeli után, úgyhogy ha átmegyek akkor arra iszunk, ha meg nem, akkor arra:D Good idea, thanks Klassenlehrer! Szóval szép lesz majd megjelenni ünneplőben kétszáz kilós bőrönddel, amit magamat ismerve magammal fogok hurcolni, vagy ottfelejtem valahol. Not bad.
Na de! Hier is da Haul :
(nem tudtam elforgatni mert béna vagyok, but mindegy)
Já, szóval egy új táskára már nagy szükségem volt, ugyanis az előző hasonló mindenes-táskám már elég ramaty állapotban van, és a felcsatolható vállpántját is elrakta valahova anya, így ez természetesen már sose fog előkerülni. A táskát 6000ért vettem a Tally Weijl-ben (12000ről volt leértékelve! Szerintem nézzetek be, jó dolgok vannak, mint mindig :) ), a csipkés, balettcipő-szerűen megkötős FBI (titokzokni, anya nagyon fárasztó neveket tud kitalálni, jesus.. ) zoknit anyától kaptam, a sminkecsetet, és a körömlakkot pedig a rossmannban vettem.  A sminkecset amúgy 500 forint volt, már vettem egyet előzőleg, de mivel nagyon jól bevált, nagyon puha, selymes, dús az szőre, ezért vettem még egyet, hogy a sötét és a világos színeknek is legyen külön-külön, és ne keveredjenek össze. :)


A végére új kedvencek: Bangtan Sonyeondan! Namjoon alias Rap Monster, akit kiszúrtam magamnak rögtön, és Jungkook, nade mostkapaszkodjmeg, 97eeeeees! Marry me bissh. LOL, no, de azért ennek úgy tudok örülni. '97 az egy jó évjárat kéremszépen! A banda cuki részét itt lehet megtekinteni.

Wish me luck bitchezz, i have german exam tomorrow! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése