2013. július 25., csütörtök

Fancsunak a sok faszság ♥

Szóval, első közlendőm Fannikám; GRATULÁLOK HOGY FELVETTEK A NEMJEGYEZTEMMEGMILYENEGYETEMRE de biztos kurvajó mert te oda fogsz járni, és mivel ismersz csak jó arc lehetsz ergo az mostantól egy fasza hely. Ó jesz. Második közlendőm, hogy..
ja nincs is második közlendőm.
szóval egyébként fingom nincsen róla hogy mit írjak úgyegyébként, de tuti hogy kellett már egy ilyen poszt is mert cuki vagyok és az előbb volt egy zölden foszforeszkáló lila macska az ablakban de szeretnék nutellás palacsintát enni szóval lehet hogy inkább mégis vennem kéne egy új cipőfűzőt mert a megcsípte egy hangya a vállamat.
nagyon álmos vagyok és nem tudok miről írogatni mert az a piócafogú embermanóerdeihernyó ami a Pindúrbandúrokban is kiszívta az emberek agyát éppen az én fejemet ostromolja. Nem mintha találna benne valamit de szerintem ettől az erős szívó érzéstől elpárolog az energia a kis habtestemből.
bocsi.:((( legközelebb.:(( de azért siess ide Pestre, és a varázsport ne hagyd otthon mert odabaszikálok ♥
SZERETÉS ♥

2 megjegyzés:

  1. "..mert cuki vagyok és az előbb volt egy zölden foszforeszkáló lila macska az ablakban de szeretnék nutellás palacsintát enni szóval lehet hogy inkább mégis vennem kéne egy új cipőfűzőt mert a megcsípte egy hangya a vállamat." too much weed :D

    VálaszTörlés